DOMOTICA INSTALLATIES

WAT IS DOMOTICA ?

Voor velen is domotica een synoniem voor overbodige luxe en staat het bekend als een dure gadget.

Domotica omvat echter een totaal geïntegreerd systeem dat alle elektrische toestellen van de woning (verlichting, verwarming, videofonie, zonneblinden, rolluiken en eventuele koppeling naar alarmcentrale) beheert met als doel het comfort, communicatie, veiligheid, rationeel energiegebruik en flexibiliteit te verhogen .

Afbeeldingsresultaat voor domotica

VOORDELEN:

  • Zeer gebruiksvriendelijk
  • Zelf programmeerbaar via de computer
  • Esthetisch
  • Grote betrouwbaarheid
  • Eenvoudig uitbreidbaar
  • Energiebesparend
  • Beperkte kostprijs

HOE WERKT DOMOTICA ?

Domotica moet gebruiksvriendelijk, overzichtelijk, betaalbaar en eenvoudig te bedienen zijn. Het systeem van NIKO, de Niko Home Control, Velbus, … zijn uiterst budgetvriendelijk, gemakkelijk te bedienen en zelfs eenvoudig te programmeren systemen.

Wij begeleiden u – indien gewenst – zowel bij de plaatsing, programmatie als indienststelling en dit door uw wensen te vertalen in een overzichtelijke installatie. De functies van dit systeem mikken hoofdzakelijk op gebruiksgemak en realiseren zo een aanzienlijke inperking van de energieverspilling. Dankzij domotica zijn al deze functionaliteiten dan ook slechts enkele klikken verwijderd.

WIE GEBRUIKT DOMOTICA ?

Vandaag is domotica meer en meer bereikbaar voor iedereen, zowel bij nieuwbouw als renovatie. U hoeft dus niet meteen een volledig systeem te installeren want de modulariteit en flexibiliteit van het systeem zorgt ervoor dat de installatie gemakkelijk meegroeit met uw veranderende behoeften. U kunt hierbij kiezen uit verschillende pakketten, van instapmodel tot ‘full option’ met design touchscreen of bediening via smartphone of tablet.

Voor de eigenlijke installatie bent u bij Hs-Group bvba aan het juiste adres, maar ook de doe-het-zelvers kunnen bij ons terecht voor zelfbouwpakketten en het beste advies. Indien u ons wilt bereiken voor meer informatie, kan dit via de contactpagina.