CENTRALE VERWARMING

Een degelijke verwarmingsinstallatie is in België nog steeds onmisbaar. Deze installatie staat 24/24h klaar om u geheel automatisch van verwarming én warm water te voorzien.

Ze is letterlijk het pompende hart van uw huis of gebouw. De leidingen zitten verweven in het gebouw net als aders.Het is dan ook van groot belang dat dit met kennis van zaken en de nodige zorg en ervaring wordt uitgevoerd.Het verschil in kwaliteit (en onderhoudskosten) tussen installaties wordt pas zichtbaar na enkele jaren. Het is altijd jammer om reeds na 5 jaar (of minder) te moeten vaststellen dat een installatie “opgebruikt” is, dat de onderhoudskosten buitensporig oplopen, en dat er uiteindelijk terug dient te geïnvesteerd te worden omdat er de eerste keer te weinig belang is gehecht aan de kwaliteit of omdat de installatie verkeerd uitgevoerd is. Voor ieder budget hebben we een gepaste oplossing ! Doch zijn er bepaalde minimum eisen aan de kwaliteit en uitvoering die we stellen.

Daarom is het van groot belang hier niet teveel op te besparen, en een degelijke installatie te plaatsen. De plaatsingskost van een goede of “minder goede” installatie bedraagt bijna evenveel. Alleen geniet u veel langer van de eerste, en is deze op langere termijn dan ook de goedkoopste oplossing. Ook wanneer u uw huis zou verkopen, vormt een degelijke installatie een grote meerwaarde. Maar vergis u niet, we hebben voor ieder budget een oplossing met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

  • Misschien heeft u er nog niet bij stilgestaan, maar BIJ HET VERVANGEN VAN UW OUDE* STOOKINSTALLATIE KAN U TOT 30% BESPAREN AAN STOOKKOSTEN of meer, afhankelijk van de huidige situatie.
  • Meer en meer wordt er geopteerd voor groene energie door bv. warmtepompen en/of zonne-energie. Ook hier hebben wij ondertussen de nodige ervaring kunnen opbouwen en kunnen u een passend advies en offerte bezorgen.