ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN

Hs-Group bvba is alreeds jaren lang actief in de elektriciteitssector, Hs-Group bvba plaatst zijn installaties volgens het AREI en de regels van goed vakmanschap.
Elke elektrische installatie moet voorzien zijn van een verdeelkast die volgens de normen zijn opgebouwd, eigen voor elke installatie. Wij kunnen voor U zowel residentiële als industriële kasten bouwen.

Voor bediening en aansturing van Uw verlichting en andere componenten zijn er verschillende systemen voor handen. Met HS-Group bvba kunt U  met gelijk welk van de drie beschikbare systemen Uw woning, kantoor of winkel uitrusten.
  • Het klassiek systeem met schakelaars
  • Drukknoppen en teleruptoren of impuls relais
  • Domotica
  • KNX Gebouwenbeheersysteem

BRAND EN INBRAAKBEVEILIGING

Voor Uw veiligheid kunt u beroep doen op onze professionele adviseurs om voor U een risico analyse op te maken. Aan de hand van deze analyse kunt U een offerte op maat aangeboden krijgen met volgende beveiligingssystemen.
  • Brand beveiliging
  • Camera beveiliging
  • Inbraak beveiliging

TOEGANGSCONTROLE

Hs-Group bvba kan U een zeer uitgebreide toegangscontrole systeem aanbieden om een veilige toegang tot Uw gebouw te verwezenlijken. Video- parlofonie, kaart en vingerafdruk lezers, codeklavieren en dit alles in combinatie met poort automatisatie.

AUTOMATISATIE

Wilt U een bestaande proces of installatie automatiseren en/of visualiseren ? Of heeft U een nieuwe installatie of project die volledig autonoom moet werken en/of gevisualiseerd moet worden ? Wij kunnen voor U met de laatste nieuwe PLC technieken alle gewenste processen automatiseren.
  • Industrial Ethernet
  • Profibus
  • ASI-Bus
VERLICHTING

Wilt u een sfeer creëren in uw woning, kantoor, bar of lounge? Hs-Group bvba kan voor U met de laatste nieuwe LED verlichtingen en LED sturingen een lichtstudie opmaken volgens Uw wensen.

ZONNE – ENERGIE

Wenst U gebruik te maken van een Pv-Installatie? Onze professionele adviseur komt gerust eens langs bij U om volgens Uw huidige verbruik en plaatsingsmogelijkheden een offerte op maat te maken.

— Lees meer —

ELEKTRISCHE OPLAADPALEN

Hs-Group bvba is actief met het plaatsen van oplaadpalen voor elektrische voertuigen. Volgens de behoefte van uw elektrische voertuig en de plaatsingsmogelijkheden kan Hs-Group bvba U een offerte op maat aanbieden.
Keuringsdossier
Wij maken voor U een reglementair keuringsdossier. Dit heeft U immers nodig voor de elektrische keuring. 
Het omvat het definitief grondplan van Uw elektrische installatie en het ééndraadschema.