ZONNEPANELEN – PV INSTALLATIES

Hs-Group bvba is het aanspreekpunt als het over installaties van zonnepanelen gaat. Het deskundig en professioneel team van specialisten bij Hs-Group biedt besparende, milieuvriendelijke en toekomstgerichte oplossingen voor de energie behoeften van onze klanten. Wij bieden betaalbare oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven.

Hs-Group bvba is een belangrijke speler op de markt van zonne-installaties. Door onze jaren lange ervaring en continuïteit van Pv-installaties geniet u van de laagste prijzen van het moment.

Daarom is Hs-Group bvba uw referentie voor vaklui, gespecialiseerd in het leveren en plaatsen van complete PV-systemen (fotovoltaïsch systeem of zonnepanelen) van de beste kwaliteit. Constant begeleiden wij onze klanten in het realiseren van geslaagde projecten. Naast een volledig aanbod bieden wij u ook een uitstekende service en een prima dienst na verkoop.

Dankzij gunstige maatregelen, maar vooral door de alsmaar stijgende energieprijzen zijn zowel particulieren als de bedrijven meer en meer geïnteresseerd in alternatieve energiebronnen. De vraag naar PV-systemen, om groene stroom op te wekken, neemt in de toekomst zeker nog toe.

Op onze site krijgt u al enig idee over de vorm van een compleet systeem. Aarzel niet ons te contacteren voor het maken van een offerte op maat volgens uw verbruik en budget.

Wij zorgen verder ook voor het aanvragen van de mogelijke premie’s, de technische keuring van uw installatie alsook voor de registratie bij de netwerkbeheerder.

Is het nu een plat dak, zadeldak of noordboomdak van 25° of 45°, Hs-Group bvba zorgt voor een professionele afwerking!

Hs-Group bvba
E-mail: info@hsgroup.be
Tel.: +32 498 64 88 14

WAT IS EEN ZONNEPANEEL / PV-INSTALLATIE

HOE WERKEN ZONNEPANELEN / PV-INSTALLATIES

ALGEMENE INFO OVER DE WERKING VAN ZONNENPANELEN / PV-INSTALLATIES